OVER ONS

Ontzorgen is een vak. Een vak dat we bij Distribution Center Moerdijk (DCM) uitstekend verstaan. Als logistiek dienstverlener ontzorgen wij bedrijven in de food-, feed- en pharma-sector met de opslag, overslag en de aanvoer van ingrediënten en additieven. Met onze service wordt uw productieproces gestroomlijnd en heeft u altijd inzicht in en controle over uw grondstoffen.

Centraal in Europa
DCM is centraal gelegen in Moerdijk, tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen. Deze locatie met eigen haven is ideaal als knooppunt voor internationale supply chains: een makkelijke aanvoerplek voor goederen van over de hele wereld en perfect voor distributie door heel Europa, zowel over water als over snelweg of spoor.

Normen en certificering
Kwaliteit en service staan bij DCM hoog in het vaandel. Zo voldoen wij aan alle certificeringen en normen die verplicht zijn binnen de food-, feed- en pharma-sector zoals GMP+, HACCP, ISO 22000, SKAL en Kosher. Door onze korte lijnen in communicatie en praktische oplossingsgerichtheid heeft DCM zich bewezen als betrouwbare, flexibele partner voor producenten in diverse sectoren. Dit uit zich onder meer in onze online webportal voor voorraadbeheer, waarmee u altijd overzicht heeft in uw goederen.

Sterk netwerk
Voor onze dienstverlening werken wij samen met organisaties waarmee DCM een sterk netwerk vormt dat u optimaal van dienst kan zijn.
Euro-Rijn Groep: een veelzijdige logistiek dienstverlener gespecialiseerd in transport en distributie van, met name, bulkgoederen via water, weg en spoor.
Euro Nordic: logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in transport via weg en water naar Scandinavië.
Combined Cargo Terminals (CCT): de containerterminal van Moerdijk met een goede ontsluiting via water, weg en spoor naar alle zeehavens in Europa en het hele Europese achterland.

This post is also available in: Engels Vereenvoudigd Chinees