nieuws over ons Food sectorFeed sectorPharma sector vervoer toegevoegde waarde kwaliteit en veiligheid locatie contact
Call us: +31 (0)168 82 00 50

DCM stemt de levering van

uw goederen af op uw operatie

Slide background

Ompakken en verbulken van additieven

Krijgt u uw korrel- of poedervormige additieven in bulk aangeleverd, maar wilt u ze verwerken in zakken van 25 kilogram? Of ontvangt u uw vloeibare ingrediënten in IBC’s terwijl u ze in een tank wilt opslaan? DCM beschikt over de competenties en de middelen voor het ompakken, verbulken, zeven, filteren en loskloppen van uw producten, zodat wij ze kunnen aanleveren op de wijze waarop u dat wilt. Met de faciliteiten die ons distributiecentrum en onze partners bieden, kunnen wij elke vraag aan.

DCM kan al uw hulpstoffen ompakken van bulk naar bigbags, van bigbags naar 25-kilozakken en omgekeerd. Wij kunnen voor u zeven en filteren op korrelgrootte en ontdoen de hulpstoffen van klonten. Wij hevelen uw vloeistoffen over van tankcontainers in IBC’s, van IBC’s in drums of cans, maar kunnen uw voorraad in IBC’s ook aanvoeren per tankauto of flexibag.

Lossen van tankschepen
DCM lost ook tankschepen en verzorgt de opslag van vloeibare ingrediënten en additieven zoals vetstoffen en lysine. De vloeistoffen worden volgens de GMP-richtlijnen direct van tankschepen opgeslagen in tanks met een capaciteit van 30 tot 2000 ton. Wij hebben de beschikking over verwarmde terminals en tanks, zodat de temperatuur onder alle omstandigheden volledig onder controle is.

Uiteraard betrachten wij bij het ompakken en verbulken van additieven de grootste zorgvuldigheid, zodat de risico's op de contaminatie tot het minimum zijn beperkt. Zo beschikken wij voor food en feed over gescheiden faciliteiten met afzuiging, die volgens vaste procedures worden gereinigd en ongediertevrij worden gehouden. Al deze waardetoevoegende activiteiten vinden plaats onder temperatuur gecontroleerde omstandigheden.

Palletiseren en labellen
DCM doet nog veel meer. Als uw bigbags of zakken met ingrediënten en additieven los in containers worden geladen, plaatsen wij ze voor u op pallets. Als u goederen tot op palletniveau wilt kunnen tracken en tracen, voorzien wij ze van een uniek palletlabel met serial shipping container code (SSCC). Daarnaast handelen wij u voor u niet alleen de volledige goederenstroom af, maar ook de bijbehorende informatiestroom inclusief douanedocumenten.

Dankzij ons geavanceerd IT-systeem beschikt ook u over alle informatie die u nodig heeft voor een ongestoord productieproces. U heeft op elk moment vanaf elke locatie online inzicht in de voorraadstanden van uw ingrediënten en additieven. Heeft u met spoed een extra zending citroenzuur  nodig? U kunt bij ons online uw orders plaatsen, die automatisch bovenaan in ons systeem komen te staan. Staat u te wachten op een zending? Wij bieden u actueel inzicht in de status van uw orders. Wilt u nog een stap verder gaan: wij verzorgen de naadloze integratie van ons IT-systeem met het uwe.

SITEMAP | LEGAL TERMS | DOWNLOADS