nieuws over ons Food sectorFeed sectorPharma sector vervoer toegevoegde waarde kwaliteit en veiligheid locatie contact
Call us: +31 (0)168 82 00 50

DCM voert regie over uw

complete aanvoerketen

Slide background

DCM voert regie over uw

complete aanvoerketen

Slide background

Regie over hele supply chain inclusief transport

DCM is meer dan een distributiecentrum. Wij voeren desgewenst de regie over de hele supply chain van ingrediënten en additieven. Wij organiseren het complete transport vanaf uw leverancier op welk continent dan ook. Wij volgen uw goederen op de voet en ondernemen actie als dat nodig is. Wij regelen dat uw containers na aankomst in Rotterdam of Antwerpen via binnenvaart zo snel mogelijk naar Moerdijk worden gebracht en voor u beschikbaar zijn.

Daarnaast nemen wij ook de distributie van uw hulpstoffen vanaf ons distributiecentrum in Moerdijk door heel Europa voor onze rekening. Wij garanderen u dat u op elke bestemming in Europa op het juiste moment de juiste ingrediënten en additieven ontvangt, of het nu gaat om bulktransport of vervoer van flexibags, bigbags, IBC’s of zakken. Wilt u uw additieven graag zo dicht mogelijk bij uw productievestiging elders in Europa op voorraad leggen? DCM organiseert het.

Netwerk van transportbedrijven
DCM beschikt niet over eigen vrachtauto’s, maar wel over een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde transportbedrijven. Juist daardoor kunnen wij u voor elk transport niet alleen een passende, maar ook concurrerende oplossing op maat bieden. Niet alleen over de weg of over het water, maar ook via het spoor.

Een internationale aanvoerketen betekent import. Wij houden uw goederen in ons douane-entrepot tot aan het moment dat u ze wilt invoeren. Wij helpen u met de juiste documenten en verzorgen eventueel de volledige inklaring.

SITEMAP | LEGAL TERMS | DOWNLOADS