nieuws over ons Food sectorFeed sectorPharma sector vervoer toegevoegde waarde kwaliteit en veiligheid locatie contact
Call us: +31 (0)168 82 00 50

DCM beschikt over alle

belangrijke certificaten

Slide background

Kwaliteit en veiligheid voorop bij verwerking additieven

Het verwerken van additieven en ingrediënten voor voedingsmiddelen, diervoerders en farmaceutische producten stelt hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van onze processen. DCM werkt volgens standaard procedures die uitgebreid zijn gedocumenteerd en in ons geavanceerde IT-systeem zijn geborgd.

DCM beschikt over alle belangrijke certificaten die de food-, feed- en pharma-sector eist:

  • FSSC 22000:2010: certificaat voor voedselveiligheid, meer specifiek voor het veilig overslaan, opslaan en ompakken van voedingsmiddelen.
  • HACCP/BRC: certificaat voor het analyseren, monitoren en voorkomen van gezondheidsrisico’s bij de verwerking van voedingsmiddelen.
  • GMP + B3: certificaat voor het werken volgens nauwkeurig vastgelegde en gecontroleerde procedures door bedrijven in de diervoerderindustrie.
  • SKAL Biocontrole: certificaat voor de productie en verwerking van biologische producten.

DCM ondergaat met grote regelmaat audits van de betreffende certificeringsinstanties en van klanten in feed, food en pharma.

Mensen en middelen
Behalve onze processen voldoen ook onze faciliteiten aan de hoogste veiligheidseisen. DCM is gevestigd op een afgesloten en beveiligd bedrijventerrein. Het distributiecentrum zelf is voorzien van een alarm en een sprinklersysteem. Al het materieel waarmee wij werken wordt periodiek gekeurd.

Onze aandacht voor veiligheid is niet alleen gericht op producten en processen, maar ook op onze professionele medewerkers. Wij investeren in passende trainingen en opleidingen en bieden hen optimale arbeidsomstandigheden waarin veiligheid en gezondheid bovenaan staan. DCM kan u immers alleen optimaal van dienst zijn als wij onze medewerkers daartoe in staat stellen.

javascript:void(0)

SITEMAP | LEGAL TERMS | DOWNLOADS