nieuws over ons Food sectorFeed sectorPharma sector vervoer toegevoegde waarde kwaliteit en veiligheid locatie contact
Call us: +31 (0)168 82 00 50

Op- en overslag van ingrediënten

en additieven voor pharma

Slide background

DCM: voor een veilige aanvoer van additieven in pharma

DCM levert niet alleen additieven voor food en feed, maar ook voor farmaceutische producten zoals medische voeding. Wij ontvangen uw producten, variërend van lysine tot cafeïne, en slaan ze volgens specificatie op in palletstellingen. Zodra u een order plaatst, verzamelen wij de juiste additieven, bundelen ze tot één zending en leveren ze op het juiste moment af op uw productievestiging.

Wilt u de additieven ontvangen in bulk, in bigbags of 25-kilozakken. Slaat u de vloeibare additieven liever op in IBC’s dan in tanks? Wij beschikken over alle faciliteiten voor het ompakken of verbulken van uw goederen, zodat uw inkomende goederenstroom exact wordt afgestemd op uw productieproces.

Minimale kans op contaminatie
DCM voldoet aan de strengste normen als het gaat om het verwerken van grondstoffen en additieven voor farmaceutische producten. Wij beschikken over verschillende certificaten voor onder meer GMP (Good Manufacturing Practice) en HACCP (voedsel veiligheid). De kans op contaminatie is in ons distributiecentrum in Moerdijk tot een minimum beperkt.

Op dit moment verzorgen wij de aanvoer van additieven aan een groot aantal producenten van farmaceutische producten. Vanuit Moerdijk beleveren wij productievestigingen in heel Europa.

SITEMAP | LEGAL TERMS | DOWNLOADS