nieuws over ons Food sectorFeed sectorPharma sector vervoer toegevoegde waarde kwaliteit en veiligheid locatie contact
Call us: +31 (0)168 82 00 50
Slide background
Slide background

DCM: centraal in de Rijn-Maas-Scheldedelta

Distribution Center Moerdijk ligt centraal in de Rijn-Maas-Schelde delta, op korte afstand van de drukke havens van Rotterdam en Antwerpen. Moerdijk vormt daardoor een ideale locatie als knooppunt voor internationale supply chains. Dankzij de goede en snelle verbindingen met het Europese achterland is DCM in staat om snel en flexibel te reageren op al uw logistieke vragen.

Vanaf de Noordzee varen zeeschepen binnen enkele uren naar de haven van Moerdijk, die een diepgang van negen meter heeft. Als dat niet toereikend is, brengen wij uw zeecontainers vanuit Rotterdam in slechts drie tot vier uur tijd met binnenvaartschepen naar Moerdijk, vanaf Antwerpen in niet meer dan zes tot acht uur tijd.

Wegtransport, spoorvervoer en binnenvaart
Voor de verbindingen met het achterland kunt u gebruik maken van drie modaliteiten. Het distributiecentrum ligt aan de A17, dichtbij de A15 en A16 die uw goederen snel in Brabant, de rest van Nederland, België, Frankrijk en Duitsland brengen. Dankzij de unieke ligging ondervinden wij geen hinder van de congestie die zo kenmerkend is voor de havensteden Antwerpen en Rotterdam.

Met een spooraansluiting op het bedrijventerrein zijn met name bestemmingen in Zuid-Europa snel en efficiënt bereikbaar. Binnenvaartschepen varen via het Hollands Diep direct de Maas, Waal en uiteindelijk ook de Rijn op. DCM adviseert u graag over de meest efficiënte en effectieve combinatie van modaliteiten.

SITEMAP | LEGAL TERMS | DOWNLOADS