nieuws over ons Food sectorFeed sectorPharma sector vervoer toegevoegde waarde kwaliteit en veiligheid locatie contact
Call us: +31 (0)168 82 00 50

Op- en overslag van ingrediënten

en additieven voor food

Slide background

DCM: uw logistieke partner voor additieven in food

DCM verzorgt de op- en overslag van ingrediënten en additieven voor food-producenten in heel Europa. Of het nu gaat om suiker, conserveermiddelen, antioxidanten, stabilisatoren en smaakversterkers: wij lossen uw containers, slaan de goederen op en leveren ze af op afroep. Dagelijks ontvangt u van ons in één zending alle hulpstoffen die u in uw productieproces nodig heeft. Just-in-time, just-in-place.

Wilt u uw ingrediënten of additieven ontvangen in een andere verpakkingsvorm dan u krijgt aangeleverd? DCM regelt het voor u. Wij verpakken hulpstoffen uit bigbags in 25-kilozakken en andersom. Wij hevelen de inhoud van drums over in zowel IBC’s als flexibags. Wilt u geen klonten bij het toevoegen van additieve aan uw product? Wij kloppen alle zakken met hulpstoffen los. Kortom: u noemt het, wij doen het. Wij zorgen voor een optimale integratie van het aanvoerproces in uw productieproces.

Van citroenzuur tot suiker, van snoepgoed tot frisdrank
In ons distributiecentrum van 25.000 vierkante meter liggen diverse additieven en ingrediënten op voorraad, variërend van citroenzuur tot ascorbinezuur en van monosodiumglutamaat tot taurine. Wij leveren deze goederen aan circa vijftien foodproducenten uit heel Europa, waaronder toonaangevende producenten van snoepgoed en frisdrank.

Uiteraard waakt DCM bij alle opslag-, overslag- en waardetoevoegende activiteiten voor de voedselveiligheid. Wij werken strikt volgens de normen van de Good Manufacturing Practice (GMP) en zijn HACCP-gecertificeerd. Gaat het om biologische producten? Het SKAL Biocontrole-certifcaat garandeert dat uw producten ook biologisch blijven. Niet alleen de kwaliteit van uw product, maar ook de veiligheid en gezondheid van uw consumenten is bij ons in goede handen.

SITEMAP | LEGAL TERMS | DOWNLOADS