nieuws over ons Food sectorFeed sectorPharma sector vervoer toegevoegde waarde kwaliteit en veiligheid locatie contact
Call us: +31 (0)168 82 00 50

Op- en overslag van ingrediënten

en additieven voor feed

Slide background

DCM: uw specialist in additieven voor feed

Van citroenzuur en kopersulfaat tot lysine en andere aminozuren: DCM neemt de zorgen over de aanvoer van deze additieven uit handen van feed-producenten in heel Europa. Wij organiseren het inkomend transport, verzorgen de op- en overslag en regelen de distributie naar de vestigingen die dierenvoeding produceren.

DCM levert de goederen aan op de wijze die exact is afgestemd op uw productieproces. Wilt u uw additieven opslaan in silo’s of tanks? Wij maken het mogelijk. Geeft u de voorkeur aan handzame verpakkingen in de vorm van 25-kilozakken? Wij nemen het ompakken van uw korrel- of poedervormige producten voor onze rekening en kunnen ze desgewenst zeven of filteren.

Onder de juiste condities
Vanuit Moerdijk, halverwege Rotterdam en Antwerpen, bedienen wij een tiental Europese producenten van dierenvoeding. Ons distributiecentrum beschikt over alle faciliteiten om hun goederen op veilige wijze en onder de juiste condities op te slaan.

Uiteraard voldoen wij aan alle kwaliteitseisen die aan de productie en verwerking van dierenvoeding worden gesteld. Wij hebben het GMP-certificaat (Good Manufacturing Practice), wat betekent dat wij nauwkeurig vastgelegde en gecontroleerde procedures volgen bij het verwerken van uw hulpstoffen.

SITEMAP | LEGAL TERMS | DOWNLOADS