nieuws over ons Food sectorFeed sectorPharma sector vervoer toegevoegde waarde kwaliteit en veiligheid locatie contact
Call us: +31 (0)168 82 00 50

DCM houdt al uw ingrediënten

en additieven op voorraad

Slide background

DCM: oplossingsgericht en praktisch ingesteld

Distribution Center Moerdijk (DCM) is een jonge logistiek dienstverlener, gebouwd op jarenlange ervaring. Oprichters Leon Vermunt en Jos van der Linden zijn in hun lange loopbaan ervan overtuigd geraakt dat Moerdijk optimaal gesitueerd is als knooppunt voor internationale supply chains. In 2010 zijn zij daarom gestart met een distributiecentrum in Moerdijk, waar zij met hun team elke dag opnieuw bewijzen dat flexibiliteit en kwaliteit goed samengaan. Korte communicatielijnen, een praktische instelling en oplossingsgerichtheid zijn de kenmerken van onze werkwijze.

DCM is gespecialiseerd in warehousing, distributie en transport van ingrediënten en additieven, met name bestemd voor voedingsmiddelen, diervoerders en farmaceutische producten. Wij lossen uw containers, verzorgen het palletiseren, ompakken of verbulken van uw goederen en voldoen daarbij aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. Daarnaast organiseren wij desgewenst ook het complete transport vanaf uw leverancier tot aan uw productievestigingen in heel Europa.

Groot en sterk netwerk
DCM bestaat uit een kleine en onafhankelijk opererende organisatie, dat onderdeel uitmaakt van een groot en sterk netwerk. Dit netwerk omvat drie belangrijke partners:

  • Euro-Rijn Groep. Veelzijdige logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in transport en distributie van met name bulkgoederen via alle modaliteiten.

  • Euro Nordic. Logistiek dienstverlener met de blik op Scandinavië, gespecialiseerd in transport via weg en water richting Noord-Europa.

  • Combined Cargo Terminals (CCT). De containerterminal van Moerdijk met goede ontsluiting via water, weg en spoor naar alle zeehavens in Europa en het hele Europese achterland.

Dankzij dit netwerk hebben wij toegang tot een enorme bron van kennis en ervaring en kunnen wij voor u een snel schaalbare operatie opzetten. Daarnaast bieden deze drie partners de mogelijkheid om samen faciliteiten te delen en versterken zij de continuïteit van de onderneming.

SITEMAP | LEGAL TERMS | DOWNLOADS